NL - EN Toevoegen aan favorieten! Sitemap Pagina afdrukken Zoeken Contacteer ons
34ste Internationale HARLEY-DAVIDSON, BUELL & INDIAN-Rally
NIEUWS
FOTOGALERIJ

De 25ste jubileum Rally is over !
(1 augustus 2010)

Van harte bedankt want jullie maakten met z'n allen van de 25ste jubileumeditie weer een absoluut funtastische Rarty !

Het weitje lag gespreid, de drank werd koel geserveerd, de keuken bood de nodige ondersteuning en zeven grandioze topbands rockten samen met de DJ's over de Kempische hei. Zelfs de weergoden waren de Harley-rijders goed gezind en bedankten ons met een aangenaam Belgisch zomerweertje.

Dankzij jullie massale opkomst en de verkoop van pins konden wij een gulle bijdrage van € 2.175,00 overmaken aan MDA Europe/NEMA om hen te steunen in hun strijd tegen spierziekten.

Binnenkort zal je nog volop kunnen nagenieten in de Fotogallerij - 2010 Rally,  maar gun ons wat tijd om de duizenden foto's van onze fotografen Rien en Louis op een mooi rijtje te zetten.

Duimpjes omhoog voor alle clubleden, medewerkers en de deelnemers die er een onvergetelijke versie van gemaakt hebben.

H-DC
Free Wheeling Kempen

PS Sorry aan degenen die slachtoffer werden van gewetenloze zakkenroller(s) op het campingterrein. Laat ons op toekomstige evenementen sociaal en solidair zijn, met prioriteit voor de veiligheid van onze eigen middelen, maar ook effe een oogje in het zeil houden bij onze buurman of –vrouw. Hopelijk kunnen we op deze manier onze jarenlange vriendschapsband benutten om dit geboefte ooit ter verantwoording te roepen.

2008 | site by webnet. multimedia services _ COMPRO GROUP
Bekijk hier de laatste updates
aan ons fotoboek.

NIEUWS
De Internationale Rally ter gelegenheid van de 35ste clubverjaardag is voorbij!
(6 augustus 2018)
Het weitje lag droog gespreid, de drank werd koel geserveerd, de keuken bood de nodige ondersteuning en zeven grandioze topbands rockten samen met de DJ's over de Kempische hei. Zelfs de weergoden waren zeer goed gezind en bedankten ons met een extra heet Belgisch zomerweertje. Dankzij jullie massale opkomst en de verkoop van pins konden wij een gulle bijdrage overmaken aan MDA Europe/NEMA vzw om hen te steunen in hun strijd tegen spierziekten. Binnenkort zal je nog volop kunnen nagenieten in de Fotogallerij - 2018 Rally, maar gun ons wat tijd om de duizenden foto's van onze fotografen op een mooi rijtje te zetten. Duimpjes omhoog voor alle clubleden, alle medewerkers, alle bands en crewleden en shows en bovenal alle deelnemers die er een onvergetelijke editie van gemaakt hebben. Thanks an awful lot and safe ridings! H-DC Free Wheeling KempenATTENTIE - ATTENTION
(1 augustus 2018)

Door de aanhoudende droogte geldt er tijdens het evenement een volledig verbod op vuren, kampvuren en BBQ’s op het camping-, festival- en parkeerterrein. De veiligheidsdiensten vragen om bijzondere aandacht voor de brandveiligheid tijdens en na het roken en het gebruik van glas op het evenement.
Er zal gekoeld mineraal water te koop aangeboden worden en er is gratis drinkbaar leidingwater beschikbaar.
Daarnaast verkopen we uiteraard nog heel wat andere lekkere zaken om te eten en te drinken!
Welcome to the fun!

Due to the persistent drought, there will be a complete ban on fires, campfires and BBQs on the camping, festival and car park during the rally. The security services require special attention to fire safety during and after smoking and the use of glass at the event. Chilled mineral water will be offered for sale and free drinkable tap water is available. In addition, we obviously sell a lot of other tasty things to eat and drink!
Welcome to the fun!

Retie wordt klaargestoomd voor de Internationale Harley-Davidson, Indian & Buell Rally ter gelegenheid van de 35ste clubverjaardag!
(10 juli 2018)
Howdy Harley-vrienden, We zijn er weer al een tijdje mee bezig, maar ze komt er nu wel écht aan : de volgende editie van onze Internationale Harley-Davidson, Buell & Indian Rally van vrijdag 3 tot zondag 5 augustus 2018!NIEUWSARCHIEF »