NL - EN Toevoegen aan favorieten! Sitemap Pagina afdrukken Zoeken Contacteer ons
33ste Internationale HARLEY-DAVIDSON, BUELL & INDIAN-Rally
NIEUWS
FOTOGALERIJ

De 29ste Rally is weer voorbij !
(3 augustus 2014)

Het weitje lag gespreid, de drank werd koel geserveerd en zeven grandioze topbands rockten samen met de DJ's over de Kempische hei. Zelfs de weergoden waren de Harley-rijders goed gezind en bedankten ons met een zeer aangenaam zomerweertje.

Dankzij jullie massale opkomst konden wij een gulle bijdrage overmaken aan MDA Europe en NEMA vzw om hen te steunen in hun strijd tegen spierziekten.

Geniet binnenkort nog effe na in de Fotogallerij - 2014 Rally ! Weldra zullen de fotoreportages verschijnen, maar gun ons enkele daagjes de tijd om de duizenden foto's van onze fotografen op een mooi rijtje te zetten.

Duimpjes omhoog voor alle clubleden, medewerkers en de deelnemers die er een onvergetelijke versie van gemaakt hebben.

H-DC Free Wheeling Kempen

2008 | site by webnet. multimedia services _ COMPRO GROUP
Bekijk hier de laatste updates
aan ons fotoboek.

NIEUWS
Retie wordt klaargestoomd voor de 32ste Rally!
(1 augustus 2017)
 

Howdy Harley-vrienden & vriendinnen,
we zijn er weer al een tijdje mee bezig, maar ze komt er nu wel écht aan : de 32ste editie van onze Internationale Harley-Davidson, Buell & Indian Rally van vrijdag 4 tot zondag 6 augustus 2017!

BREAKING NEWS: Top Biker-bands in Retie!!!
(29 mei 2017)
Hallo Harley-dudes & dudettes,

't was een lange winter en we hunkeren weer naar ons stalen ros en de wind in onze haren. Laat de zon maar komen, zodat we een lange hete zomer tegemoet kunnen gaan.
Afgelopen maanden hebben onze jongens en meisjes echter niet stilgezeten maar ze zijn volop gestart met de voorbereiding van de 32ste Internationale Harley-Davidson, Buell & Indian Rally. De laatste onderhandelingen lopen nog maar de gemeente van Retie heeft haar bereidwillige medewerking toegezegd en bijna alle contracten zijn na zwaar nachtelijk onderhandelen goedgekeurd en ondertekend.
We mogen er fier op zijn dat we een aantal internationale top-biker-bands op ons podium kunnen verwelkomen en wees er maar zeker van: ze zullen de Kempense hei laten swingen als vanouds !
Markeer alvast in je agenda : van vrijdag 04 augustus tot zondag 06 augustus 2017 : Retie zal weeral  "the hottest place on earth" zijn.
Safe ridings & hope to meet ya on the road ... of in Retie.
 
Verloren voorwerpen
(11 augustus 2016)
Wij zijn nog in het bezit van enkele verloren voorwerpen met wellicht grote (emotionele) waarde voor hun bezitter(s): o.a. helm, motorvest ... Indien iemand nog op zoek zou zijn naar deze verloren voorwerpen, graag contact opnemen met info@hdckempen.be. Bedankt.NIEUWSARCHIEF »